• 9.431.174 stemmen

Ontwikkeld door: Julie Gearey

Met onder meer: Asa Butterfield, Molly Windsor en Fra Fee

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 21 april 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Unchosen

Rosie woont met haar man Adam en hun dochter in een afgezonderde christelijke gemeenschap. De noodlottige komst van de mysterieuze Sam, een ontsnapte gevangene, onthult de harde realiteit en de beperkingen van Rosie's wereld. Misschien heeft haar verborgen religieuze gemeenschap haar belangen niet zo goed voor ogen.

logo tmdbimage

Meningen over Unchosen

lang pee

vrijdag 24 april 2026
Unchosen seizoen 1 Bij MM zijn er gelukkig ook nog mensen die deze serie kunnen waarderen. Krijgt niet al te beste kritieken, ieder zijn mening natuurlijk. Ik vond dit het betere werk van Netflix dit jaar. Molly Windsor en Asa Butterfield deden het echt wel zeer goed. Ook Francis Martin Fee was zeker niet slecht. Het was bij mij een aangenaam kijkstuk met voldoende spanning, dat ik de serie toch in één ruk heb uitgekeken. Meestal als de algemene kritieken niet zo goed zijn vind ik het wel goed, en andersom ook. Een echte dwarsligger zeker?
avatar van ChantalParis

ChantalParis

donderdag 23 april 2026
Unchosen seizoen 1 Smaken kunnen (gelukkig) verschillen, maar ik vond dit een heel fijne mini serie. De setting is verfrissend, de acteurs overtuigen en de regie is uitstekend. De enige puntjes van kritiek zijn dat er wel héél veel gebeurd en dat er op het einde nog wat losse eindjes zijn.

Jumperjack

donderdag 23 april 2026
Unchosen seizoen 1 Sorry, maar dit vond ik echt helemaal niets, vergezocht en niet spannend.