• 9.384.886 stemmen

Being Gordon Ramsay

Being Gordon Ramsay seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Being Gordon Ramsay? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Being Gordon Ramsay.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Being Gordon Ramsay (Seizoen 1) dateert van 2026.

Being Gordon Ramsay Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Being Gordon Ramsay? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Being Gordon Ramsay seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Being Gordon Ramsay Serie Informatie

Being Gordon Ramsay is een Documentaire-serie uit 2026. met onder meer de acteurs en Gordon Ramsay .

Documentaireserie die de plannen van Gordon Ramsay volgt om zijn grootste restaurantavontuur tot nu toe te realiseren: de lancering van vijf culinaire concepten in een van de hoogste gebouwen van Londen, 22 Bishopsgate.. Hij geeft toe dat het hem "doodsbang" maakt vanwege de aanzienlijke reputatie- en financiële risico's. De camera's kregen ook toegang tot Ramsays familie, waaronder zijn vrouw Tana, terwijl hij zijn gezinsleven combineert met zijn professionele verplichtingen.