• 9.385.305 stemmen

Wakker in Paraguay

Wakker in Paraguay seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wakker in Paraguay? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wakker in Paraguay.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wakker in Paraguay (Seizoen 1) dateert van 2026.

Wakker in Paraguay Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wakker in Paraguay? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wakker in Paraguay seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wakker in Paraguay Serie Informatie

Wakker in Paraguay is een Documentaire-serie uit 2026.

Bureaucratische regeltjes, hoge belastingen, 5G, de Deep State: sinds de coronatijd groeit het aantal mensen dat een diep wantrouwen koestert tegen de Nederlandse overheid. We volgen een jaar lang een groep Nederlanders die ervan overtuigd is dat het in ons land helemaal misgaat. Ze zoeken hun heil in het verre en onbekende Paraguay dat aan hen veel vrijheden belooft. Hoe geven zij vorm aan een nieuwe toekomst?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,48 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.