Silent Truth seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Silent Truth? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Silent Truth.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Silent Truth (Seizoen 1) dateert van 2026.
Silent Truth Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Silent Truth? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Silent Truth seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Silent Truth Serie Informatie
Silent Truth is een Drama / Misdaad-serie uit 2026.
Rechercheur Junichi Tobina keert terug naar zijn geboortestad om een moordzaak te onderzoeken. Het onderzoek krijgt een persoonlijke wending wanneer blijkt dat de hoofdverdachte Makiko Iwamoto is, zijn eerste liefde, en het moordwapen verband houdt met een duistere gebeurtenis uit zijn jeugd die hij en twee vrienden hadden gezworen geheim te houden. Junichi wordt gedwongen om lang onderdrukte herinneringen onder ogen te zien en de gevolgen te dragen van een waarheid die al tientallen jaren aan het licht is gekomen.