• 9.386.253 stemmen

Undercover Miss Hong

Undercover Miss Hong seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Undercover Miss Hong? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Undercover Miss Hong.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Undercover Miss Hong (Seizoen 1) dateert van 2026.

Undercover Miss Hong Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Undercover Miss Hong? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Undercover Miss Hong seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Undercover Miss Hong Serie Informatie

Undercover Miss Hong is een Drama-serie uit 2026. Geregisseerd door Park Seon-ho met onder meer de acteurs Park Shin-hye, Go Kyung-pyo en Ha Yoon-kyung .

Hong Geum-Bo is begin dertig en werkt als topfunctionaris bij de Financial Supervisory Service. Ze is een nuchtere, hardwerkende vrouw die alleen aan haar werk denkt. Ze gaat undercover als de twintigjarige Hong Jang-Mi, die net van de middelbare school komt, en gaat werken voor een effectenbedrijf waar verdachte geldstromen worden geconstateerd. Daar ontmoet ze Sin Jeong-Woo, de nieuwe CEO van Hanmin Securities Company. Hij gebruikt alle middelen die nodig zijn om zijn doel te bereiken. Hij ontmoet Hong Jang-Mi, die sprekend lijkt op Hong Geum-Bo, op wie hij ooit verliefd was. Hun relatie raakt op ingewikkelde wijze met elkaar verweven.