• 9.386.016 stemmen

Girl Taken

Girl Taken seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Girl Taken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Girl Taken.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Girl Taken (Seizoen 1) dateert van 2026.

Girl Taken Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Girl Taken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Girl Taken seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Girl Taken Serie Informatie

Girl Taken is een Thriller-serie uit 2026.

Lily en Abby zijn tweelingzussen. Hun levens komen op hun kop te staan wanneer Lily wordt ontvoerd uit hun rustige, landelijke Engelse stadje door de geliefde plaatselijke leraar Rick Hansen. Na jaren van mishandeling in gevangenschap ontsnapt Lily – om vervolgens te ontdekken dat vrijheid haar eigen uitdagingen met zich meebrengt. De wereld waarnaar ze zo graag wilde terugkeren, is zonder haar verdergegaan. Terwijl Abby, Lily en hun moeder Eve worstelen om hun gezin weer op te bouwen loopt Rick nog steeds vrij rond, vastbesloten om de touwtjes in handen te houden en aan gerechtigheid te ontkomen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.