• 9.385.783 stemmen

Testify

Testify seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Testify? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Testify.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Testify (Seizoen 1) dateert van 2024.

Testify Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Testify? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Testify seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Testify Serie Informatie

Testify is een Drama-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Ari Boyland, Jessica Grace Smith en Craig Hall .

De charismatische jonge voorganger David Jacobson raakt in conflict met zijn vader, die met ijzeren hand regeert over de evangelische Avow-kerk in Auckland. David wil dat de kerk sociaal gezien inclusiever wordt. Samen met zijn vervreemde halfbroer Paul en queer podcaster Dana onderzoekt hij corruptie en historisch seksueel misbruik binnen de kerk. David ziet zich gedwongen vragen te stellen bij zaken als geloof en trouw aan zijn familie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.