Widow's Bay seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Widow's Bay? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Widow's Bay.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Widow's Bay (Seizoen 1) dateert van 2026.
Widow's Bay Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Widow's Bay? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Widow's Bay seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Widow's Bay Serie Informatie
Widow's Bay is een Komedie / Horror-serie uit 2026. Geregisseerd door Hiro Murai
Widow’s Bay is een pittoresk eilandstadje op 65 kilometer van de kust van New England. Maar er schuilt iets onder de oppervlakte. Burgemeester Tom Loftis is wanhopig om zijn kwijnende gemeenschap nieuw leven in te blazen. Er is geen wifi, de mobiele ontvangst is slecht en hij moet afrekenen met bijgelovige oude bewoners die geloven dat hun eiland vervloekt is. Hij wil dat deze mensen hem respecteren. Dat doen ze niet. Ze vinden hem zachtaardig en laf. En dat is hij ook. Maar Loftis is vastbesloten om een betere toekomst te bouwen voor zijn tienerzoon en van het eiland een toeristische bestemming te maken.