Three Idiots in Kenya seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Three Idiots in Kenya? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Three Idiots in Kenya.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Three Idiots in Kenya (Seizoen 1) dateert van 2025.
Three Idiots in Kenya Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Three Idiots in Kenya? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Three Idiots in Kenya seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Three Idiots in Kenya Serie Informatie
Three Idiots in Kenya is een Reality-serie uit 2025.
De show volgt de komiek Lee Soo-geun, zanger Eun Ji-won en Kyuhyun van de boyband Super Junior op een komische en avontuurlijke safarireis door Kenia. De reis was een prijs die ze wonnen in een eerdere show. Het trio beleeft het beste van Kenia, inclusief de natuur, lokale keuken en ontmoetingen met wilde dieren, zoals het voeren van giraffen.