• 9.384.462 stemmen

Total Recall 2070

Total Recall 2070 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Total Recall 2070? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Total Recall 2070.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Total Recall 2070 (Seizoen 1) dateert van 1999.

Total Recall 2070 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Total Recall 2070? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Total Recall 2070 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Total Recall 2070 Serie Informatie

Total Recall 2070 is een Sciencefiction-serie uit 1999. Geregisseerd door Jorge Montesi met onder meer de acteurs Michael Easton, Karl Pruner en Cynthia Preston .

In het jaar 2070 wordt de planeet Aarde geregeerd door één enkele overheidsinstantie en een conglomeraat van bedrijven die absolute macht hebben. De criminaliteit is vrijwel nihil en het Bureau voor Burgerbescherming verdedigt onschuldigen tegen ongecontroleerde technologische krachten. Maar wanneer de partner van agent David Hume op dramatische wijze wordt neergeschoten, leidt zijn vastberadenheid om de gevaarlijke waarheid achter deze schokkende misdaad te onthullen hem tot een bloedstollende race door het heelal!

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.