• 9.385.376 stemmen

Pijikeol: Asia

Pijikeol: Asia seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pijikeol: Asia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pijikeol: Asia.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pijikeol: Asia (Seizoen 1) dateert van 2025.

Pijikeol: Asia Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pijikeol: Asia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pijikeol: Asia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pijikeol: Asia Serie Informatie

Pijikeol: Asia is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Robert Whittaker, Dominic Di Tommaso en Eloni Vunakece .

Een slopende spelshow waarin topatleten het tegen elkaar opnemen in verregaande fysieke uitdagingen. De deelnemers komen uit voor verschillende landen uit Azië en verdedigen de eer van hun land. Na zware beproevingen van pure kracht en uithoudingsvermogen kan slechts één land de overwinning behalen en de geldprijs mee naar huis nemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.