• 9.383.798 stemmen

Week van Merijn, De

De Week van Merijn seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Week van Merijn? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Week van Merijn.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Week van Merijn (Seizoen 1) dateert van 2025.

De Week van Merijn Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Week van Merijn? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Week van Merijn seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Week van Merijn Serie Informatie

De Week van Merijn is een Komedie-serie uit 2025.

Satirische serie waarin comedian en acteur Merijn Scholten in vele gedaantes de kijker meeneemt op een licht absurdistische trip door de hem verwarrende tijdgeest. De vele verschillende personages, uit het hele land, beleven de wereld en de week, met een combinatie van gebeurtenissen uit die week evenals de tijdgeest, elk op hun eigen manier: veelal op semidocumentarische en soms tragische wijze. Via hen ervaart de kijker enig commentaar van Scholten zelf.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.