• 9.373.983 stemmen

Ontwikkeld door: Nanna Mailand-Mercado

Met onder meer: Gustaf Skarsgård, Pernilla August en Magnus Krepper

Oorspronkelijke taal: Zweeds

Release datum: woensdag 15 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Koka Björn

Koka Björnspeelt zich af in het uiterste noorden van Zweden in 1852. De Prediker Laestadius is een fervent botanicus en met Jussi, een weggelopen Sami-jongen, in zijn kielzog onderneemt hij lange botanische tochten vol filosofische discussies, waarbij hij Jussi alles leert over planten en de natuur. Op een dag verdwijnt een dienstmeisje in het diepe bos. Wanneer ze dood wordt aangetroffen, vermoeden de lokale bevolking dat er een roofzuchtige beer rondwaart. De agent looft snel een beloning uit voor het vangen van de beer, maar de Prediker ziet andere sporen die wijzen op een veel ergere moordenaar.

logo tmdbimage

Meningen over Koka Björn

lang pee

zaterdag 15 november 2025
Koka Björn seizoen 1 De meningen over deze serie zijn verdeeld, maar ik heb mij geen moment verveelt met deze mooie serie. Ik vond het acteren meer dan goed, er deden dan ook een paar echte toppers mee. Zeker niet voor iedereen, ik begrijp het dat sommige afhaken, maar mij kon het enorm boeien... Ik lees ook dat sommige zeggen dat het iets is voor de Midsomer Murders fans, dus voor fans van series op BBC First, daar ben ik het helemaal niet mee eens, dit is veel beter gemaakt, beter geacteerd, en er zijn ook een pak minder fouten.