9-1-1: Nashville seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 9-1-1: Nashville? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 9-1-1: Nashville.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 9-1-1: Nashville (Seizoen 1) dateert van 2025.
9-1-1: Nashville Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 9-1-1: Nashville? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 9-1-1: Nashville seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
9-1-1: Nashville Serie Informatie
9-1-1: Nashville is een Actie / Drama-serie uit 2025-2026. Geregisseerd door Bradley Buecker met onder meer de acteurs Chris O'Donnell, Jessica Capshaw en Kimberly Williams-Paisley .
Kapitein Don Sharpe is een ervaren brandweerman en voormalig rodeo-ster die de brandweerkazerne van Nashville, Tennessee leidt, samen met zijn cowboyzoon Ryan. De toegewijde hulpverleners proberen hun riskante carrières te combineren met de dramatiek van een machtige lokale dynastie, waarbij privélevens en professionele taken met elkaar botsen.