Kamitsubaki City under Construction seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kamitsubaki City under Construction? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kamitsubaki City under Construction.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kamitsubaki City under Construction (Seizoen 1) dateert van 2025.
Kamitsubaki City under Construction Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kamitsubaki City under Construction? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kamitsubaki City under Construction seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kamitsubaki City under Construction Serie Informatie
Kamitsubaki City under Construction is een Animatie / Fantasy-serie uit 2025. met onder meer de acteurs KAF, 花譜 en KAF .
Zeven jaar na een grote ramp die de mensheid heeft verwoest, is Kamitsubaki City een baken van wetenschap en welvaart. Ondanks de vrede worden Tesseractors, monsters die ontstaan uit menselijke duisternis, achter de schermen actief en veroorzaken ze incidenten. Een groep van vijf meisjes, de "Daughters of the Witchlings", is de enige hoop van de stad. De Witchlings vechten met hun magische zangstemmen om de stad te beschermen.