Echte Jongens op Safari seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Echte Jongens op Safari? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Echte Jongens op Safari.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Echte Jongens op Safari (Seizoen 1) dateert van 2025.
Echte Jongens op Safari Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Echte Jongens op Safari? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Echte Jongens op Safari seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Echte Jongens op Safari Serie Informatie
Echte Jongens op Safari is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2025.
Een groep jongens gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze verblijven in de wildernis. Ze worden opgedeeld in twee verschillende teams en strijden iedere aflevering in twee opdrachten tegen elkaar. Deze twee opdrachten zijn onderverdeeld in een verdienopdracht en een luxeopdracht waarmee ze munten kunnen verdienen. Tijdens de luxeopdracht wordt doormiddel van een opdracht bepaald welk team in het luxe kamp slaapt en welk team in het primitieve kamp. De jongen die de finale wint gaat naar huis met een geldbedrag van 20.000 euro.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.