• 9.385.443 stemmen

Platonik: Mavi Dolunay Otel

Platonik: Mavi Dolunay Otel seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Platonik: Mavi Dolunay Otel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Platonik: Mavi Dolunay Otel.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Platonik: Mavi Dolunay Otel (Seizoen 1) dateert van 2025.

Platonik: Mavi Dolunay Otel Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Platonik: Mavi Dolunay Otel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Platonik: Mavi Dolunay Otel seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Platonik: Mavi Dolunay Otel Serie Informatie

Platonik: Mavi Dolunay Otel is een Drama / Komedie-serie uit 2025. met onder meer de acteurs Gupse Özay, Öykü Karayel en Kerem Bürsin .

Een bescheiden boetiekhotel in Alaçati, gerund door een moeder en haar twee dochters, trekt de aandacht van investeerders vanwege de toplocatie. Een knappe zakenman, vastbesloten om het hotel te kopen ondanks de weigering van de moeder om het te verkopen. Hij besluit onder een andere naam in het hotel te verblijven. Zodra hij incheckt, verovert hij de harten van beide dochters. De ene dochter gelooft dat ze haar soulmate heeft gevonden, terwijl de andere ervan overtuigd is dat haar lot eindelijk is aangebroken.