In Flight seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie In Flight? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van In Flight.
Het laatste bij ons bekende seizoen van In Flight (Seizoen 1) dateert van 2025.
In Flight Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van In Flight? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In Flight seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
In Flight Serie Informatie
In Flight is een Misdaad / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Chris Baugh met onder meer de acteurs Katherine Kelly, Stuart Martin en Ashley Thomas .
Jo Conran is een alleenstaande moeder die werkt als stewardess. Haar zoon zit een gevangenisstraf van vijftien jaar uit in een Bulgaarse gevangenis voor een moord die hij, naar eigen zeggen, niet heeft gepleegd. Jo wordt benaderd door een bende die alles van haar zoon weet en wordt gechanteerd om haar baan te gebruiken om drugs te smokkelen. Al snel belandt ze in een duistere onderwereld van corrupte agenten en huurmoordenaars, gedwongen hun bevelen uit te voeren zonder uitzicht op ontsnapping.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.