• 9.369.869 stemmen

Ontwikkeld door: Agustín Martínez

Met: Kiti Mánver, Álvaro Morte en Hovik Keuchkerian

Oorsprong: Spanje

Datum van release: vrijdag 29 augustus 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dos Tumbas

Twee jaar na de verdwijning van Verónica en Marta, twee 16-jarige vriendinnen, wordt het onderzoek gesloten verklaard wegens gebrek aan bewijs en verdachten. De grootmoeder van een van de twee meisjes, Isabel, die niets te verliezen heeft, besluit een onderzoek in te stellen dat verder gaat dan de wet. Isabel zal er alles aan doen om de waarheid te achterhalen over wat er die nacht is gebeurd en wat begint als de zoektocht naar een schuldige, wordt al snel een verhaal over wraak.

Afleveringen

1. Aflevering 1

29 augustus 2025 (52 minuten)

De families van Verónica en Marta rouwen om hun verdwijning. De politie staakt het onderzoek, maar Isabel weet de man die hen het laatst heeft gezien, in het nauw te drijven.

2. Aflevering 2

29 augustus 2025 (42 minuten)

Isabel zit met de nasleep van haar laatste ontdekking en besluit dat een gevaarlijke alliantie met Rafael noodzakelijk is in deze wanhopige omstandigheden.

3. Aflevering 3

29 augustus 2025 (54 minuten)

Antonio doet een schokkende onthulling over de noodlottige nacht. Terwijl Rafael en de politie dichter bij de waarheid komen, komt er een einde aan Isabels zoektocht.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Een grootmoeder die niets te verliezen heeft en uit is op wraak....! Plus de release staat letterlijk om de hoek... Ik zeg: Sold.

avatar van pierre18

pierre18

Heerlijke korte serie. De drie delen achter elkaar gekeken. Goed verhaal, lekker down to earth en prima geacteerd.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Kijk heel lekker weg. Dit is echt een korte miniserie van 2 uur en 28 min. Het is heel goed te doen op één avond. Ik heb me er heel goed mee vermaakt, alleen vond ik het einde best wel voorspelbaar, want ik zag dit wel aankomen. Maar wat er aan vooraf ging hoe het gebeurd was zag ik eerlijk gezegd niet aankomen. Maar wel weer een prima Spaanse Mystery/Thriller.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Prima serie die makkelijk wegkiijkt.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Sluit me aan bij de woorden hierboven. Ik heb me geen moment verveeld, prima acteerwerk en een sterk slot.

avatar van lang pee

lang pee

Niets speciaals deze miniserie, gelukkig was het een miniserie zou ik zeggen. Volg HUMO wel een beetje, word ongeloofwaardiger met de minuut en hangt met haken en ogen aan elkaar.

En als kleine kritiek, op iets dat ik dikwijls zie! Waarom iemand heel de film laten roken, waar je van een mijl afstand kan zien dat die nog nooit van zijn leven gerookt heeft. Zoals bij ons oma het geval is...

Snel vergeten dit....