Dead Ahead seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dead Ahead? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dead Ahead.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dead Ahead (Seizoen 1) dateert van 2025.
Dead Ahead Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dead Ahead? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dead Ahead seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dead Ahead Serie Informatie
Dead Ahead is een Drama / Komedie-serie uit 2025.
De Maori-familie Wharekoa verhuist van Londen terug naar een stadje op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. De familie bestaat uit advocate Kiri, haar man Matiu en hun kinderen Nate en Amiria. Deze verhuizing brengt ze veel nauwer in contact met hun Maori-achtergrond. Dat wordt versterkt door het feit dat ze in hun nieuwe woning en de omgeving ervan steeds de geesten van overleden familieleden tegenkomen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.