• 9.330.530 stemmen

Ontwikkeld door: Hsu Chao Jen

Met onder meer: Patrick Nattawat Finkler, Shu Qi en Angelica Lee

Oorspronkelijke taal: Mandarijn

Release datum: donderdag 9 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hui Hun Ji

Twee moeders, verenigd door haat, zoeken wraak voor hun dochters die betrapt zijn op fraude en ontvoering. Met hulp van een mysterieuze godin wekken ze de overleden leider van het fraudeplan tot leven om hem te straffen. Maar ondanks het toebrengen van onophoudelijke pijn, blijft hun woede onblusbaar. Terwijl duistere geheimen zich ontrafelen, wordt hun alliantie op de proef gesteld, waardoor ze de grenzen van rechtvaardigheid en hun eigen moraal onder ogen moeten zien.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Hui Hun Ji

lang pee

zaterdag 11 oktober 2025
Hui Hun Ji seizoen 1 Na een kwartier dacht ik eraan om deze wraakserie af te zetten. Wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Vond het een zeer mooie grimmige serie die mij bleef boeien tot het eind. Ik was ook zeer tevreden over het acteren, was gewoon zeer zeer goed. Ik vond het acteren iets vlotter dan bij de Zuid Koreaanse series die iets hoekiger acteren....