• 9.377.963 stemmen

Hui Hun Ji - Seizoen 1 (2025)

Alternatieve titels: Resurrected, The, 回魂計

Afleveringen: 9

Speelduur: 8 uur en 07 minuten

Met: Patrick Nattawat Finkler, Shu Qi en Angelica Lee

Oorsprong: Taiwan

Datum van release: donderdag 9 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hui Hun Ji

Twee moeders, verenigd door haat, zoeken wraak voor hun dochters die betrapt zijn op fraude en ontvoering. Met hulp van een mysterieuze godin wekken ze de overleden leider van het fraudeplan tot leven om hem te straffen. Maar ondanks het toebrengen van onophoudelijke pijn, blijft hun woede onblusbaar. Terwijl duistere geheimen zich ontrafelen, wordt hun alliantie op de proef gesteld, waardoor ze de grenzen van rechtvaardigheid en hun eigen moraal onder ogen moeten zien.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Execution Day

9 oktober 2025 (50 minuten)

Eén dochter is dood, de andere ligt in coma. Terwijl een openbare berechting nadert, reizen Hui-chun en Chao Ching naar een afgelegen dorp op zoek naar een herrijzingsritueel.

2. 2. Resurrection Day

9 oktober 2025 (56 minuten)

Na de veroordeling van de oplichter Chang Shih-kai moeten de moeders snel alles veiligstellen wat ze nodig hebben voor het ritueel. Ze financieren hun volgende zet met chantage.

3. 3. Vengeance Day

9 oktober 2025 (1 uur en 09 minuten)

Terwijl Hui-chun en Chao Ching hun plan uitvoeren, komen er verontrustende details over Paradise Hotel aan het licht waardoor duidelijk wordt wat hun dochters hebben doorstaan.

4. 4. Investigation Day

9 oktober 2025 (50 minuten)

Chao Ching ondervraagt Chang Shih-kai en ontdekt dat hij banden heeft met een religieuze groep. Hui-chun gaat naar zijn wake in een tempel die verband houdt met zijn verleden.

5. 5. Investigation Night

9 oktober 2025 (49 minuten)

Tijdens een speech vertelt An Chi over haar ervaringen in het Paradise Hotel. De moeders gaan verder met een nieuw plan en breiden hun activiteiten stilletjes uit.

6. 6. Day of Disarray

9 oktober 2025 (53 minuten)

In de tempel laat Hui-chun een cryptische video zien aan Chang Shih-kai's moeder waardoor ze van slag raakt. Apotheker Pong wordt bij het onderzoek betrokken.

7. 7. Day of Rupture

9 oktober 2025 (46 minuten)

Tijdens een politieverhoor komt er een verband aan het licht tussen Chang Shih-kai en de grootmoeder van Eason. Later krijgt Chao Ching verontrustend nieuws te horen van Pong.

8. 8. Judgment Day

9 oktober 2025 (59 minuten)

Terwijl Chao Ching en advocaat Huang I-chen op zoek zijn naar meer antwoorden bij de San Ching-tai-stichting, ontstaat er onenigheid over het idee van een tweede ritueel.

9. 9. Judgment Night

9 oktober 2025 (55 minuten)

Chao Ching dringt aan op een laatste ritueel en de spanning tussen de moeders bereikt een climax. De oplichterij loopt uit de hand en de prijs voor wraak moet worden betaald.

avatar van lang pee

lang pee

Na een kwartier dacht ik eraan om deze wraakserie af te zetten. Wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Vond het een zeer mooie grimmige serie die mij bleef boeien tot het eind.

Ik was ook zeer tevreden over het acteren, was gewoon zeer zeer goed.

Ik vond het acteren iets vlotter dan bij de Zuid Koreaanse series die iets hoekiger acteren....