• 9.385.939 stemmen

Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite

Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite (Seizoen 1) dateert van 2024.

Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite Serie Informatie

Chi: Chikyuu no Undou ni Tsuite is een Animatie / Drama-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Asami Kawano met onder meer de acteurs Maaya Sakamoto, Kenjiro Tsuda en Show Hayami .

Wonderkind Rafal gelooft in een rationeel leven om lof en respect van de maatschappij te verdienen, zonder zich door zijn emoties te laten misleiden. Daartoe maakt hij publiekelijk zijn voornemen bekend om theologie te studeren – het academische vakgebied dat in het begin van de 15e eeuw in Polen in hoog aanzien stond. Een ontmoeting met een mysterieuze man zet Rafals leven echter op zijn kop en wekt een onlogische wens op om zich in plaats daarvan op zijn passie voor astronomie te richten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.