• 9.385.200 stemmen

Voltron: Legendary Defender

Voltron: Legendary Defender seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Voltron: Legendary Defender? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Voltron: Legendary Defender.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Voltron: Legendary Defender (Seizoen 8) dateert van 2018.

Voltron: Legendary Defender Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Voltron: Legendary Defender? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Voltron: Legendary Defender seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Voltron: Legendary Defender Serie Informatie

Voltron: Legendary Defender is een Animatie / Avontuur-serie uit 2016-2018. Geregisseerd door Chris Palmer met onder meer de acteurs Jeremy Shada, Tyler Labine en Bex Taylor-Klaus .

Voltron: Legendary Defender volgt vijf jonge aardelingen: Keith, Lance, Hunk, Pidge en Shiro. Zij belanden in een intergalactische strijd en vormen de laatste verdedigingslinie voor Arus en andere planeten die worden bedreigd door het buitenaardse leger van koning Zarkon. De vijf worden bijgestaan in de strijd door Allura, een dappere prinses uit een vredevol rijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,72 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.