• 9.371.183 stemmen

El Refugio Atómico (2025)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Esther Martínez Lobato en Álex Pina

Met onder meer: Natalia Verbeke, Joaquín Furriel en Miren Ibarguren

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: vrijdag 19 september 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot El Refugio Atómico

Wanneer de Derde Wereldoorlog op het punt staat uit te breken zoekt een groep miljardairs hun toevlucht in een luxe bunker: Kimera Underground Park. Via schermen zien ze het verbijsterende schouwspel van de wereld die ze kenden, die boven hun hoofden instort. Terwijl de situatie buiten steeds angstaanjagender wordt, genieten ze van een ondergrondse stad met een basketbalveld, restaurant, zentuin, cocktailbar, sportschool en spa. Hun eeuwenoude privilege wordt gereduceerd tot een leven aangepast aan een luxueus hol, een ondergronds universum vol raadsels waar een wond uit het verleden zal ontploffen tussen twee conflicterende families.

Meningen over El Refugio Atómico

avatar van movie freak84

movie freak84

zaterdag 4 oktober 2025
El Refugio Atómico seizoen 1 Het geniale doet je een beetje aan la casa denken. En het verhaal is opzich wel grappig maar zoals mr chiel al zei, het lijkt meer op een soap tussen de 2 families en daardoor mist de spanning een beetje . Het is nergens slecht maar had denk wel meer in gezeten als er iets minder focus op de families had gezeten. Leuk voor een keertje.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

woensdag 24 september 2025
El Refugio Atómico seizoen 1 Wederom heerlijke Spaanse serie, volledig mijn ding.