• 9.385.436 stemmen

Refugio Atómico, El

El Refugio Atómico seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie El Refugio Atómico? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Refugio Atómico.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Refugio Atómico (Seizoen 1) dateert van 2025.

El Refugio Atómico Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van El Refugio Atómico? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Refugio Atómico seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Refugio Atómico Serie Informatie

El Refugio Atómico is een Drama-serie uit 2025. Geregisseerd door David Barrocal met onder meer de acteurs Miren Ibarguren, Joaquín Furriel en Natalia Verbeke .

Wanneer de Derde Wereldoorlog op het punt staat uit te breken zoekt een groep miljardairs hun toevlucht in een luxe bunker: Kimera Underground Park. Via schermen zien ze het verbijsterende schouwspel van de wereld die ze kenden, die boven hun hoofden instort. Terwijl de situatie buiten steeds angstaanjagender wordt, genieten ze van een ondergrondse stad met een basketbalveld, restaurant, zentuin, cocktailbar, sportschool en spa. Hun eeuwenoude privilege wordt gereduceerd tot een leven aangepast aan een luxueus hol, een ondergronds universum vol raadsels waar een wond uit het verleden zal ontploffen tussen twee conflicterende families.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,03 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.