Chad Powers seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chad Powers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Chad Powers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Chad Powers (Seizoen 1) dateert van 2025.
Chad Powers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chad Powers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chad Powers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Chad Powers Serie Informatie
Chad Powers is een Komedie-serie uit 2025. Geregisseerd door Michael Waldron met onder meer de acteurs Glen Powell, Steve Zahn en Perry Mattfeld .
Vanwege slecht gedrag verwoest quarterback Russ Holliday zijn footballcarriere op de universiteit. Hij is echter niet van plan zijn helm aan de wilgen te hangen. Hij besluit zijn eigen te vermommen en loopt bij een worstelend zuidelijk footballteam binnen en stelt zich voor als de getalenteerde, minzame Chad Powers.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,56 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.