• 9.383.176 stemmen

Countdown

Countdown seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Countdown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Countdown.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Countdown (Seizoen 1) dateert van 2025.

Countdown Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Countdown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Countdown seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Countdown Serie Informatie

Countdown is een Drama / Thriller-serie uit 2025. Geregisseerd door Jonathan Brown met onder meer de acteurs Jensen Ackles, Jessica Camacho en Eric Dane .

Een agent van de afdeling Homeland Security wordt op klaarlichte dag vermoord. LAPD-rechercheur Mark Meachum wordt daaropvolgend gerekruteerd voor een geheime eenheid, samen met undercoveragenten uit alle takken van de rechtshandhaving, om een onderzoek in te stellen. Maar de jacht op de moordenaar brengt al snel een complot aan het licht dat veel sinisterder is dan iemand zich had kunnen voorstellen, waardoor een race tegen de klok begint om een miljoenenstad te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.