• 9.385.825 stemmen

Wolf King

Wolf King seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Wolf King? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wolf King.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wolf King (Seizoen 2) dateert van 2025.

Wolf King Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Wolf King? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wolf King seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wolf King Serie Informatie

Wolf King is een Animatie / Avontuur-serie uit 2025. Geregisseerd door Tom Brass met onder meer de acteurs Louis Landau, Nina Barker-Francis en Ceallach Spellman .

In een wereld waar mensen hun heerschappij hebben moeten overdragen aan wolfachtigen, ontdekt Drew Ferran dat hij de laatst overlevende wolvenkoning is. Dat besef gooit zijn zorgeloze bestaan natuurlijk fors overhoop, en confronteert de jonge schaaphoeder met een belangrijke vraag over zijn identiteit: is hij echt het monster waar veel mensen hem nu voor aanzien?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,25 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.