• 9.385.720 stemmen

Breadwinners

Breadwinners seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Breadwinners? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Breadwinners.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Breadwinners (Seizoen 1) dateert van 2014.

Breadwinners Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Breadwinners? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Breadwinners seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Breadwinners Serie Informatie

Breadwinners is een Animatie / Komedie-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Dave Stone met onder meer de acteurs Elizabeth Bogush, Christina Chang en Amy Laughlin .

De eendjes SwaySway en Buhdeuce zijn de beste vriendjes. Ze brengen met hun razendsnelle raketbus brood naar iedereen in Eendhoven. SwaySway bestuurt de bus, maar dat gaat weleens fout. Buhdeuce is een beetje onhandig maar heeft een goed hart.