• 9.385.098 stemmen

Full House

Full House seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Full House? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Full House.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Full House (Seizoen 8) dateert van 1994.

Full House Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Full House? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Full House seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Full House Serie Informatie

Full House is een Komedie-serie uit 1987-1995. Geregisseerd door Joel Zwick met onder meer de acteurs John Stamos, Bob Saget en Dave Coulier .

Danny Tanner heeft niet alleen een stressvolle fulltime baan als sport verslaggever van een lokaal tv-station, hij is ook na de plotselinge dood van zijn vrouw, geconfronteerd met de moeilijke taak tot het opvoeden van zijn drie dochters D.J. , Stephanie en Michelle. De gestreste weduwnaar wordt gelukkig ondersteund, door zijn gekke zwager Jesse en zijn beste vriend Joey. Maar die twee komen niet overeen met wat in het algemeen begrepen wordt met de ouderrol en zijn totaal onervaren in deze. Jesse is een gepassioneerd motorrijder, absolute Elvis freak en leider van een band genaamd "Jesse and the Rippers". Joey is een komedieacteur, die zich heeft gespecialiseerd in het imiteren van cartoon stemmen en lijkt op een volwassen man, echter gedraagt deze zich niet altijd zo. De drie mannen blijken ondanks eerlijk inspanningen toch een educatief trio te zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,84 met in totaal 329 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.