• 9.369.514 stemmen

Ontwikkeld door: Chris Weitz en Paul Weitz

Met onder meer: Alexander Skarsgård, Noma Dumezweni en David Dastmalchian

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 mei 2025

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Murderbot

In een futuristische toekomst is beveiligingsrobot Murderbot eigendom van een megacorporatie. Murderbot, die stiekem een vrije wil heeft, besluit zichzelf van slavernij te bevrijden. Om verborgen te blijven, doet hij met tegenzin mee aan een nieuwe missie om wetenschappers op een gevaarlijke planeet te beschermen. Murderbot, die liever soapseries kijkt, voert weldra gevaarlijke opdrachten uit terwijl hij vriendschappen en emotionele banden ontwikkelt met zowel mensen als kunstmatige intelligenties.

Meningen over Murderbot

avatar van movie freak84

movie freak84

zondag 3 augustus 2025
Murderbot seizoen 1 Vond het een zeer vermakelijke serie. Het is nergens geweldig en het acteerwerk is gewoon oke. Maar de bot maakt een hoop goed. Erg goed gedaan. Erg origineel , een keer wat anders is wel leuk. Moet wel zeggen dat ik het einde iets minder vond. de 8 , wat ik het grotendeels vind is dan maar mijn cijfer. Als ik een 7.5 kon geven deed ik dat.
avatar van grovonion

grovonion

vrijdag 13 juni 2025
Murderbot seizoen 1 Wat zijn dat weer mooi genuanceerde stemmen. De ene vind dit blijkbaar een aan perfectie grenzende serie en geeft het maar direct 5*. De andere heeft daarentegen de moeite gedaan het een halve ster te geven, euh, wacht even: lager gaat niet. En dan hebben ze bij het afgeven van de stemmen ocharme 2 en 4 van de 10 afleveringen gezien. Dit soort stemmen zijn waardeloos, kijk het uit en stem dan pas. Ikzelf heb nu twee afleveringen gezien, en dankzijn een korte duur van maximaal half uur per aflevering is het tot nu toe prettig vermaak. Maar anders dan de twee eerste stemmers, moet er al veel gebeuren om in extremen af te dwalen.