Vegas seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vegas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Vegas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Vegas (Seizoen 1) dateert van 2021.
Vegas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vegas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vegas seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Vegas Serie Informatie
Vegas is een Actie / Misdaad-serie uit 2021. Geregisseerd door Kiel McNaughton met onder meer de acteurs Cian Elyse White, Edmund Eramiha en Katie Wolfe .
In het toeristische plaatsje Wairoto in Nieuw-Zeeland loopt een drugsdeal verkeerd. Dat is het begin van een reeks gebeurtenissen waarbij gevaarlijke facties betrokken zijn. Toni Pulan, eigenares van de plaatselijke kroeg en alleenstaande moeder, wordt de drugsscene ingezogen wanneer concurrerende bendes besluiten haar bar te gebruiken voor een meth-deal ter waarde van miljoenen dollars. Haar zoon Kingi is de nieuwe leider van de Te Toki-bende. Hij raakt betrokken bij een plaatselijke strijd om de macht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.