• 9.385.285 stemmen

Te Land, ter Zee en in de Lucht

Te Land, ter Zee en in de Lucht seizoen 43?

Zal er een seizoen 43 beschikbaar komen voor de tv-serie Te Land, ter Zee en in de Lucht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Te Land, ter Zee en in de Lucht.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Te Land, ter Zee en in de Lucht (Seizoen 42) dateert van 2025.

Te Land, ter Zee en in de Lucht Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 43) van Te Land, ter Zee en in de Lucht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Te Land, ter Zee en in de Lucht seizoen 43 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Te Land, ter Zee en in de Lucht Serie Informatie

Te Land, ter Zee en in de Lucht is een Spelprogramma-serie uit 2024-2025.

In dit programma staan mensen centraal die met zelfgemaakte auto's, boten, vliegtuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om een parcours af te leggen, dat meestal ergens in Nederland opgebouwd staat. Enkele onderdelen die aan bod komen zijn tobbedansen, snel naar de bel en met je as over de plas.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 42 seizoenen.