'K*tboeren' seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 'K*tboeren'? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 'K*tboeren'.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 'K*tboeren' (Seizoen 1) dateert van 2024.
'K*tboeren' Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 'K*tboeren'? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 'K*tboeren' seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
'K*tboeren' Serie Informatie
'K*tboeren' is een Documentaire-serie uit 2024.
In'K*tboeren' worden vier jonge boeren gevolgd die, ondanks kritiek uit de samenleving en structurele onzekerheid, vastberaden zijn om boer te blijven. Varkens- en schapenboer Maurice gaat op festivals het gesprek aan over de beeldvorming rond boeren. Biodynamisch boerin Birk maakt zich druk over het uitputten van onze grond. De vrolijke agrarisch ondernemer Rint-Jan ziet overal handel in en melkboer Bram doet er alles aan om het ‘echte boerenverhaal te vertellen’.