• 9.384.593 stemmen

Black Widow

Black Widow seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Widow? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Black Widow.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Widow (Seizoen 1) dateert van 2024.

Black Widow Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Black Widow? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Widow seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Black Widow Serie Informatie

Black Widow is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2024.

Volgt het tien jaar durende politieonderzoek naar een van de gevaarlijkste vrouwelijke moordenaars van Groot-Brittannië. Twintig jaar lang voerde Dena Thompson, bekend als ‘The Black Widow’, een aanhoudende campagne van fraude, bedrog, bigamie en moord. Met behulp van Lonely Hearts-columns om een ​​opeenvolging van echtgenoten en tientallen geliefden in haar leven te lokken, kon ze hen dwingen hun spaargeld, hun huizen, hun families en hun vrijheid op te geven, gebaseerd op haar bizarre maar overtuigende verhalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.