• 9.385.255 stemmen

Remarkable Place to Die, A

A Remarkable Place to Die seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie A Remarkable Place to Die? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van A Remarkable Place to Die.

Het laatste bij ons bekende seizoen van A Remarkable Place to Die (Seizoen 1) dateert van 2024.

A Remarkable Place to Die Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van A Remarkable Place to Die? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Remarkable Place to Die seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

A Remarkable Place to Die Serie Informatie

A Remarkable Place to Die is een Drama / Mystery-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Chelsie Preston Crayford, Rebecca Gibney en Indiana Evans .

Politiedetective Anais Mallory keert terug naar Queenstown, Nieuw-Zeeland, waar ze vandaan komt. Ze wordt daar geconfronteerd met een aantal choquerende moorden. Ze probeert de zaken op te lossen, maar worstelt tegelijkertijd met spoken uit haar eigen verleden. Ze krijgt te maken met haar ex Luke, die inmiddels getrouwd is met haar vroegere beste vriendin Maja. Bovendien komt ze meer te weten over de mysterieuze dood van haar eigen zus.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,05 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.