Conspirators seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Conspirators? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Conspirators.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Conspirators (Seizoen 1) dateert van 2025.
Conspirators Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Conspirators? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Conspirators seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Conspirators Serie Informatie
Conspirators is een Mystery-serie uit 2025.
Conspirators volgt een groep vrienden zeven jaar na de middelbare school die werken voor een lokale politicus, Hudson, die zich kandidaat stelt voor burgemeester. Nadat 'The Gang' een oude vriend tegenkomt, moet hij de waarheid over zijn schietpartij en verdwijning ontdekken, en daarbij de waarheid over Hudson blootleggen. Deze geheimen kunnen ertoe leiden dat Hudson uit de race stapt, en meer dan waarschijnlijk tot zijn arrestatie; Met slechts gedeeltelijke informatie op de flashdrive weet de groep echter niet wat ze moeten geloven. Ze moeten de waarheid achterhalen en beslissen of ze Hudson willen helpen of hem samen met al zijn regeringsgenoten willen uitschakelen in de grootste hack die ze ooit hebben uitgevoerd.