Klara seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Klara? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Klara.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Klara (Seizoen 1) dateert van 2024.
Klara Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Klara? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Klara seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Klara Serie Informatie
Klara is een Komedie-serie uit 2024. Geregisseerd door Łukasz Jaworski met onder meer de acteurs Izabela Kuna, iza kuna en Katarzyna Warnke .
Klara is een vrouw zoals vele andere. Haar veertigste verjaardag is al achter de rug. Net als het huwelijk en de zekerheid dat er na het ja-woord een vervolg komt, niet per se met een happy end. Klara heeft ook een giftige en betweterige moeder, een afwezige vader, een poes en problemen zoals iedereen. Ze heeft ook het naïeve geloof dat haar dromen zullen uitkomen. Al meer dan tien jaar wordt haar hart gek voor Aleks - een niet bepaald knappe advocaat met één gebrek - zijn vrouw.