• 9.384.794 stemmen

Going Dutch

Going Dutch seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Going Dutch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Going Dutch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Going Dutch (Seizoen 2) dateert van 2026.

Going Dutch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Going Dutch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Going Dutch seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Going Dutch Serie Informatie

Going Dutch is een Komedie-serie uit 2025-2026. Geregisseerd door Jason Winer met onder meer de acteurs Denis Leary, Taylor Misiak en Danny Pudi .

Patrick Quinn, een grofgebekte kolonel van het Amerikaanse leger, wordt na een ongefilterde tirade gestraft door naar een Nederlandse basis te worden gestuurd. Nadat hij de afgelopen drie decennia met onderscheiding in elk oorlogsgebied heeft gediend, is hij nu verantwoordelijk voor de minst belangrijke legerbasis ter wereld. Een basis zonder wapens en zonder tactisch doel. Daar probeert hij de orde te herstellen met de hulp van zijn vervreemde dochter, die de interim-commandant is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.