• 9.400.499 stemmen

Onderweg naar Liefde

Onderweg naar Liefde seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Onderweg naar Liefde? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Onderweg naar Liefde.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Onderweg naar Liefde (Seizoen 2) dateert van 2025.

Onderweg naar Liefde Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Onderweg naar Liefde? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Onderweg naar Liefde seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Onderweg naar Liefde Serie Informatie

Onderweg naar Liefde is een Reality-serie uit 2024-2025.

Zeven enthousiaste singles reizen de wereld rond in hun huis op wielen. Deze vanlifers genieten van hun vrije bestaan, maar ze willen het graag met iemand delen. Daarom gaan ze tijdens hun roadtrip naar een Europese bestemming op zoek naar liefde.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,29 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.