• 9.370.234 stemmen

Onderweg naar Liefde (2024-2025)

Reality | 2 seizoenen
2 seizoenen
3,29 7 stemmen + Mijn stem

Genre: Reality

Oorsprong: Nederland

Met onder meer: Pepijn Gunneweg

Release datum: maandag 11 november 2024

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

Plot Onderweg naar Liefde

Zeven enthousiaste singles reizen de wereld rond in hun huis op wielen. Deze vanlifers genieten van hun vrije bestaan, maar ze willen het graag met iemand delen. Daarom gaan ze tijdens hun roadtrip naar een Europese bestemming op zoek naar liefde.

Meningen over Onderweg naar Liefde

Suitehome

vrijdag 12 december 2025
Onderweg naar Liefde seizoen 2 Datingprogramma waarbij de dates kennismaken met het vanlife. Daar wordt nogal hoog van opgegeven - het lijkt op een cultus - maar is in de praktijk dieselend met de camper door Europa crossen om onontdekte plekjes te vervuilen. Dit alles mogelijk gemaakt door zogenaamd remote te werken. Het blijft onduidelijk waar de deelnemers het financieel van doen, want werken zien we ze in ieder geval nooit. Alles voor de liefde, al is het maar die voor jezelf.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
maandag 22 december 2025
Onderweg naar Liefde seizoen 2 Weer een leuk seizoen alleen wel veel van die zweef types en vegetarische mensen. Zou beter zijn met voor mijn een beetje andere types. Persoonlijk vond ik Joris echt een eng mannetje.