De Bende van Sjako seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Bende van Sjako? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Bende van Sjako.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Bende van Sjako (Seizoen 1) dateert van 2011.
De Bende van Sjako Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Bende van Sjako? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Bende van Sjako seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Bende van Sjako Serie Informatie
De Bende van Sjako is een Avontuur / Mystery-serie uit 2011.
De broers Jacco (12) en Vin (8) en hun vrienden Samantha (12), Marco (13) en Mo (12) blijken afstammelingen te zijn van de achttiende-eeuwse Amsterdamse dief Sjako en zijn bendeleden. Sjako was in zijn tijd een soort Robin Hood, die onder het huis van Jacco en Vin een groot fort gebouwd heeft, waar hij en zijn bende zich konden verstoppen. Mysterieuze regenten geven een geheimzinnige schim opdracht de kinderen te testen of zij de nieuwe bende van Sjako kunnen vormen. Ieder kind wordt getoetst op zijn specifieke kwaliteit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.