• 9.385.294 stemmen

Club van Sinterklaas en de Wensfabriek, De

De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek (Seizoen 1) dateert van 2024.

De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek Serie Informatie

De Club van Sinterklaas en de Wensfabriek is een Familie-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Anouk de Pater, Wilbert Gieske en Beryl van Praag .

Danspiet wordt over twee dagen 25 jaar en krijgt van Sinterklaas een speciaal cadeau: een wensmunt! Met deze munt kan Danspiet een wens laten uitkomen in de wensfabriek. Maar de meiden van KADO ontdekken ook het geheim van deze wensfabriek. Ze pikken stiekem een paar munten van Sinterklaas. Wat ze alleen niet weten, is dat pakjesavond hierdoor in gevaar komt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.