• 9.370.827 stemmen

Cutting It: In the ATL (2015-2016)

Reality | 2 seizoenen
2 seizoenen
Geen stemmen
+ Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Reality

Ontwikkeld door: Jordana Hochman, Jeremy Simmons, David George en Robyn Schnieders

Met onder meer: Maja Sly, Dedra Allen en Beautii Joseph

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 21 mei 2015

Eerst uitgezonden op: WE TV (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cutting It: In the ATL

Atlanta is de thuisbasis van Amerika's meest getalenteerde, gedurfde en gewilde haarstylisten, en aan de top is de concurrentie moordend. We volgen vier saloneigenaren terwijl ze strijden om de meeste klanten binnen te halen en de haarbranche in Atlanta te domineren. Maja veranderde het speelveld met haar keten van snelle service en betaalbare weave salons. Beautii, een echte veteraan van de haarscene, heeft het overleefd met sluwheid en slimheid. Ze heeft veel ambitie en houdt van een goed plan om geld te verdienen. Dedra, een gepolijste professional, drijft een wig in Maja's strategie wanneer haar opvliegende temperament een breuk creëert tussen de zakenvrouwen. Weave-expert LaKenya raakt bevriend met de andere saloneigenaren terwijl ze haar droom najaagt om haar eigen salon te openen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Cutting It: In the ATL