• 9.385.226 stemmen

Nemesis

Nemesis seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nemesis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nemesis.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nemesis (Seizoen 1) dateert van 2024.

Nemesis Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nemesis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nemesis seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nemesis Serie Informatie

Nemesis is een Misdaad / Drama-serie uit 2024.

Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen. Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,32 met in totaal 37 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.