Vicious seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Vicious? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Vicious.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Vicious (Seizoen 2) dateert van 2015.
Vicious Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Vicious? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vicious seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Vicious Serie Informatie
Vicious is een Komedie-serie uit 2013-2016. Geregisseerd door Ed Bye met onder meer de acteurs Ian McKellen, Derek Jacobi en Frances de la Tour .
Vicious gaat over het oude stel Freddie en Stuart die al bijna vijftig jaar samen wonen in een flat in de Londense wijk Covent Garden. Freddie was een acteur en Stuart een barman toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Nu zijn ze gepensioneerd en lezen ze boeken, laten de hond uit en bekvechten met elkaar. Om hen te kalmeren is er vriendin Violet, andere vrienden zijn de afwezige Penelope en mopperkont Mason. Hun leven staat op zijn kop als de jonge Ash de nieuwe bovenbuurman wordt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.