• 9.384.476 stemmen

According to Jim

According to Jim seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie According to Jim? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van According to Jim.

Het laatste bij ons bekende seizoen van According to Jim (Seizoen 8) dateert van 2008.

According to Jim Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van According to Jim? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over According to Jim seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

According to Jim Serie Informatie

According to Jim is een Komedie-serie uit 2001-2009. Geregisseerd door Philip Charles MacKenzie met onder meer de acteurs Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith en Kimberly Williams-Paisley .

Jim werkt als voorman in de bouw samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Jim is een typische Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl en zijn drie kinderen Ruby, Gracie en Kyle. Dana, de zus van Andy en Cheryl, komt regelmatig langs, waar niet iedereen blij mee is. Desondanks flirt Dana met Jim wanneer ze gedronken heeft. Dat doet haar beseffen dat ze eigenlijk wel respect heeft voor Jims kwaliteiten als liefhebbende vader en echtgenoot.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,96 met in totaal 287 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.