• 9.385.862 stemmen

Teacup

Teacup seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Teacup? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Teacup.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Teacup (Seizoen 1) dateert van 2024.

Teacup Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Teacup? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Teacup seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Teacup Serie Informatie

Teacup is een Horror / Sciencefiction-serie uit 2024. Geregisseerd door Kevin Tancharoen met onder meer de acteurs Yvonne Strahovski, Scott Speedman en Chaske Spencer .

Maggie en James Chenoweth wonen in de staat Georgia op het platteland. Hun leven komt op zijn kop te staan door een mysterieuze dreiging. Gevangen op een boerderij moeten ze de handen ineenslaan met hun buren en hun verschillen opzij zetten om te overleven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.