Pedaço de Mim seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pedaço de Mim? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pedaço de Mim.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pedaço de Mim (Seizoen 1) dateert van 2024.
Pedaço de Mim Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pedaço de Mim? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pedaço de Mim seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pedaço de Mim Serie Informatie
Pedaço de Mim is een Drama / Romantiek-serie uit 2024. Geregisseerd door Maurício Farias met onder meer de acteurs Juliana Paes, Vladimir Brichta en Felipe Abib .
Liana is een vrouw die ervan droomt om moeder te worden. Ze is gehuwd met Tomás maar ontdekt dat hij is vreemd gegaan. Na een nachtje uit met een vriendin raakt ze zwanger van een tweeling van twee verschillende mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.